Search wtf portal

Flag Counter


PRchecker.info
You can follow us
http://www.wtf-portal.net/engine/rss.php astehbn@gmail.com http://twitter.com/#!/wtfportal http://www.google.asteh.com http://www.facebook.com/wtfportal?ref=ts

Kako je ovo uspjela ?

Author: LaV | 21-04-2016, 09:33
Views: 300

U Kini jednoj zeni je noga zapala u WC solju ... spasioci su odradili svoj dio posla :)

Kako je ovo uspjela ?


Rupe u Bijeljini

Author: LaV | 15-04-2016, 23:43
Views: 79

Ovako pojedini krpe rupe u Bijeljini :)

Rupe u Bijeljini

ZVORNIK PROSTITUCIJA

Author: LaV | 14-04-2016, 09:27
Views: 92

Zvornik je, ovih dana, potresla priča o maoljetničkoj prostituciji. Gradom kruži video- snimak eksplicitnih scena seksa između maloljetnice i starijeg muškarca.

Mete su, najčešće, djevojke iz siromašnih porodica.To je, pred našom kamerom, posvjedočila i 17-godišnjakinja koja se, kaže, upravo zbog nedostaka novca, upustila u za nju do tada nepoznat svijet i tako postala meta starijeg muškarca.

Vlasnik kafane “Taksi” Lazar Jović joj se kaže danima nabacivao i nudio novac, na šta je ona na kraju pristala. Sve to zabilježila je grupa muškaraca u namjeri da razotkriju postojanje maloljetničke prostitucije.

“On je meni ponudio dosta para, ali da mu ja uzvratim na drugačiji način, to jest seksualnim odnosom. Pošto sam ja u veoma teškoj finansijskoj situaciji, ono nisam razmišljala i pristala sam na to. I kad me je povezao do škole on je tad htieo nešto pokušati, ali ja nisam htjela i rekla sam mu da se nađemo oko pola osam. Zašto si odlučila da nam kažeš? Pa da bi spasila ostale djevojke koje bi možda ovo slično nešto uradile ako budu u nekom finansijskom problemu ili nešto slično, da im treba pomoć, da ovo ne urade da se spasu, da ne bi zabrljale i uništile svoju budućnost”, rekla je za ATV 17-godišnja Zvorničanka.

Marathon Fail

Author: LaV | 29-08-2011, 06:38
Views: 131

Marathon Fail